1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Door: naus_marijke

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-12-2010

Ingrediënten 2 personen


Ingrediënten:

2 Teentjes knoflook

450 pak iglo bladspinazie

1 Ui

175 gram Tagliatelle

2 el. Plantaardige olie

300 Gerookte kipreepjes

peper, zout

200 ml Kookroom

75 gram Geraspte belegen kaas of Parmezaanse kaas


Tip:
Vervang de gerookte kip door gerookte zalmsnippers. Voeg de zalm met de spinazie aan de pan toe.


Tagliatelle met spinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip.
Als hoofdgerecht voor 2 en als bijgerecht voor 4 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bereid de spinazie in een pan of in de magnetron volgens de bereidingswijze.

2. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.

3. Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.

4. Verhit de olie in een Koekenpan en fruit de ui en de knoflook ca. 3 minuten. Bak de gerookte kipreepjes 1 minuut mee.

5. Roer de spinazie, de kookroom door het mengsel. Voeg de paprikapoeder en naar smaak peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.

6. Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om.

Serveertip

Verdeel het pastagerecht over de borden.

Bron

http://www.iglo.nl/



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naus_marijke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top