Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-12-2010
  • Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

    Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

    Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip.
Als hoofdgerecht voor 2 en als bijgerecht voor 4 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Ingrediënten:

2 Teentjes knoflook

450 pak iglo bladspinazie

1 Ui

175 gram Tagliatelle

2 el. Plantaardige olie

300 Gerookte kipreepjes

peper, zout

200 ml Kookroom

75 gram Geraspte belegen kaas of Parmezaanse kaas


Tip:
Vervang de gerookte kip door gerookte zalmsnippers. Voeg de zalm met de spinazie aan de pan toe.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bereid de spinazie in een pan of in de magnetron volgens de bereidingswijze.

2. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.

3. Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.

4. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook ca. 3 minuten. Bak de gerookte kipreepjes 1 minuut mee.

5. Roer de spinazie, de kookroom door het mengsel. Voeg de paprikapoeder en naar smaak peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.

6. Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om.

Bron

http://www.iglo.nl/

Serveertip

Verdeel het pastagerecht over de borden.

Laatste reacties

visalicious avatar
visalicious 30-09-2013

vandaag gemaakt. helaas is de gerookte kip in mijn ogen geen toegevoegde waarde. het is erg prijzig en kwa smaak valt het echt enorm tegen. het is wel in de smaak gevallen bij iedereen maar kids, man en ik kiezen ervoor om de volgende keer gerookte spekjes erin te doen aangezien daar meer smaak aan zit.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten