1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: cognac_a

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-12-2010

Ingrediënten


1 klein kopje suiker
1 zelfde kopje bessensap
1 eiwit



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop dit tezamen tot er geen bessensap meer te zien is en de kom vol bluf is.
Strijk dit op enkele beschuiten zet ze eventueel in een warme oven voor een lichtbruin korstje

Bron

Heerlijke vaderlandse recepten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cognac_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top