1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Europese keuken
  5. Zalm
  6. amuse van roomkaas en zalm

amuse van roomkaas en zalm

Door: cecilemart

  • Europees, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-12-2010

Ingrediënten 4 personen


Roomkaas, gerookte zalm, ijsbergsla, bieslook


Verder heb je nodig


Warme lepel voor perfect uitscheppen van bolletjes roomkaas.


Gevuld amuseglaasje met roomkaas, ijsbergsla, gerookte zalm en bieslook

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de ijsbergsla en snijd deze in dunne snippers; snijd de gerookte zalm in snippers.

Bereidingswijze

Vul 4 amuseglaasjes in laagjes met de volgende ingredienten: 1. een bolletje (theelepeltje) roomkaas,2. een laagje ijsbergslasnippers,3.gerookte zalmsnippers, en herhaal tot 1,5 cm onder de glasrand. Garneer met bieslooksprietjes.

Serveertip

Serveer de glaasjes (vooral mooi als het er meer dan 8 zijn) in dienblad bij elkaar.

Bron

Anders



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cecilemart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top