Hollandse garnalen met grapefruit

  • Frans, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 12-12-2010
  • Hollandse garnalen met grapefruit

    Hollandse garnalen met grapefruit

    Hollandse garnalen met grapefruit

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
1 eetlepel ketchup
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel sherry
1 bakje Hollandse garnalen (100 gram)
1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht.
2. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes.
3. Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.

Serveertip

Deze amuse kunt u ook als lepelhapje maken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten