Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vitello tonato
  4. vitello tonato amuse

vitello tonato amuse

Door: avdbor

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-12-2010

Ingrediënten 8 personen


Kalfsfricando (goede slager heeft dit als vleeswaren)
blikje tonijn op olie
mayo
rucola of ijsbergsla zeer fijn gesneden
oud bruin brood
knoflook
olie
peper & zeezout
amuselepels



Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij het oude brood als croutons en bak deze op in de olie met een platgeslagen teen knoflook.
Leg ze op keukenpapier om uit te lekken als ze lekker krokant zijn.
Meng de mayo met de tonijn (doe dit in een verhouding die je zelf lekker vindt en breng op smaak met zout & peper).
Doe een klein beetje sla op de lepel, leg daar wat kalfsfricandeau op. Vervolgens die je er wat tonijnmayo op en maak je het geheel af met een crouton.
Eet smakelijk!

Serveertip

Ik geef dit vaak als lekkere binnenkomer met een glaasje bubbels. Het is lekker en simpel:)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avdbor
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top