Banaan uit het pannetje (gourmet nagerecht)

  • Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Banaan uit het pannetje (gourmet nagerecht)

    Banaan uit het pannetje (gourmet nagerecht)

    Banaan uit het pannetje (gourmet nagerecht)

Deel dit recept

Bereidingswijze

Een banaan in 4 stukken snijden en per 3 in wat boter aan beide kanten 1 min. bakken.
Met wat kokos bestrooien en wat honing erover druppelen.
Evt. wat sinaasappel of banaanlikeur in een opscheplepel boven de vlam verwarmen, laten ontbranden en brandend over de banaan schenken.

Bron

onbekend

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

antpe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten