Witlof ham/kaas in bladerdeeg
- Nederlands, Ovenschotel
- 20-30 min.
Heerlijke witlof met ham/kaas in bladerdeeg uit de oven (combimagnetron)
Ingrediënten 4 recipe.people
4 WitlofPakje Bladerdeeg
Schouderham
Kaas
Geraspte kaas
Benodigdheden
OvenschaalVergiet (uitlekken witlof)
Voorbereiding
Kaas in plakjes snijden
Bereidingswijze
Witlof koken en goed uit laten lekken. Bladerdeeg laten ontdooien (niet te snel anders zijn ze te zacht)
Plak ham per bladerdeeg daarop de witlof. Bij grote stukken halveren. Over de witlof de plakken kaas. Vouw of rol het bladerdeeg met de lof en ham dicht. Strooi er wat geraspte kaas overheen.
20 minuten in de oven
Ik zelf gebruik een combimagnetron en deze staat op 200 gr.oven en 40% vermogen magnetron.
Serveertip
Eventueel met aardappelen of een frisse salade.