Witlof ham/kaas in bladerdeeg

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-12-2010

Heerlijke witlof met ham/kaas in bladerdeeg uit de oven (combimagnetron)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 Witlof
Pakje Bladerdeeg
Schouderham
Kaas
Geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal
Vergiet (uitlekken witlof)

Voorbereiding

Kaas in plakjes snijden

Bereidingswijze

Witlof koken en goed uit laten lekken. Bladerdeeg laten ontdooien (niet te snel anders zijn ze te zacht)
Plak ham per bladerdeeg daarop de witlof. Bij grote stukken halveren. Over de witlof de plakken kaas. Vouw of rol het bladerdeeg met de lof en ham dicht. Strooi er wat geraspte kaas overheen.

20 minuten in de oven
Ik zelf gebruik een combimagnetron en deze staat op 200 gr.oven en 40% vermogen magnetron.

Serveertip

Eventueel met aardappelen of een frisse salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten