1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Ierse keuken
  5. Corned beef hash

Corned beef hash

Door: Ine45

  • Iers, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-12-2010

Ingrediënten 4 personen


2 uien
800 gr vastkokende aardappelen
0,5 dl olijfolie classico
zout, peper
500 gr corned beef
250 gr witte bonen (pot)
bladpeterselie


Verder heb je nodig


Rasp, keukenpapier, grote koekenpan


Corned beef hash en gestoofde kool werd vroeger in Ierland als traditionele paasmaaltijd geserveerd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel en snipper de uien.
Schil en rasp de aardappelen en dep de aardappelrasp goed droog met keukenpapier.

Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de uien ca 2 minuten.Voeg de aardappelrasp,zout en peper toe en bak in ca 8 minuten gaar.
Voeg de corned beef en de bonen toe.

Serveertip

Serveer met coleslaw en turned over eggs

Bron

Life and cooking



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Ine45
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top