1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Clafoutis
  6. clafoutis

clafoutis

  • Frans, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-11-2010

Ingrediënten 4 personen


1 limoen, schoongeboend
65gr bloem
2 eieren
70gr suiker
1 zakje vanillesuiker
160ml melk
grote pot kersen
kirsch



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Giet wat vocht uit de pot kersen en vul deze af met kirsch, laat dit min 30 staan.
rasp dun schil van limoen en pers vrucht uit.
klop in een kom een glad beslag van 60gr suiker bloem, eieren, vanillesuiker,melk en th limoensap

Bereidingswijze

Bestrooi ingevette lage ovenschaal met 10gr suiker. laat de kersen even uitlekken en spreid deze uit over de ovenschaal. giet beslag erover en zet in midden van de oven voor zn 35 min.
iets af laten koelen en bestrooien met poedersuiker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simon14


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simon14
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top