1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Zoete aardappel rosti met geitenkaas

Zoete aardappel rosti met geitenkaas

Door: floor3

  • , Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-11-2010

Ingrediënten


- ong. 500gr zoete aardappel
- 1 ei
- 1 eetl bloem
- zout
- peper
- 1 stuk jonge zachte geitenkaas (zon rolachtig kaasje)
- 1 eetl honing
-1 eetl grove mosterd



Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil en rasp de aardappelen.

Bereidingswijze

Meng in een kom de geraspte aardappelen, de bloem en het ei tot een homogene massa.

Maak hier platte ronde vormpjes van en bak deze op 180 ° in voorverwarmde oven op ovenpapier. Draai de rostis na ong. 10 min om tot ze aan beide zijden goudbruin en knapperig zijn.

Haal de rostikoekjes uit de oven en leg op elk rondje een plak geitenkaas (al op kamertemperatuur). De kaas zal een beetje smelten door de warmte van het koekje.

Meng in een schaaltje de honing en de mosterd.

Druip over elk koekje met kaas een paar druppels van de honing mosterd dressing.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van floor3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top