Kaas eclairs

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-11-2010

Deel dit recept

Ingrediënten
1 1/2 dl water
75 gr. boter
3 eieren
200 gr. geraspte kaas
4 el tomatenketchup
100 gr. zachte MonChou
2 el gehakte bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe het water in een pan, doe de boter erin en breng het aan de kook.
Draai dan het vuur laag.
Zeef de bloem en roer deze door het water tot het deeg als een bal van de pan loslaat.
Haal dan de pan van het vuur.
Klop de eerste twee eieren erdoor, klop het derde ei los en voeg hiervan zoveel bij het deeg, zodat het deeg net niet dik is.
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Spuit hierop kleine reepjes deeg van 3 centimeter lang.
Bak de eclairs 25 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 180C.
Klop in een kom de MonChou, tomatenketchup, het bieslook en de geraspte kaas door elkaar.
Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit dit op de eclairs.

Bron

http://supergoedkope-recepten.clubs.nl/

Laatste reacties

ellyvanrooy1 avatar
ellyvanrooy1 24-11-2010

bedankt voor je recept, helaas ontbreekt de bloem bij de ingredienten, hoeveel gram bloem hoort hier in. gr. Elly

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten