1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Knolselderij rostikoekjes

Knolselderij rostikoekjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-11-2010

Ingrediënten 4 personen


Halve knolselderij
1 eetl. bloem
2 eieren
zout en peper


Verder heb je nodig


Rasp


Knolselderij rostikoekjes
Knolselderij rostikoekjes
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de knolselderij.
Klop de 2 eieren los met zout en peper.
Meng de eieren door de geraspte knolselderij.
Strooi de bloem erover en meng alles goed door elkaar.

Bereidingswijze

Verhit een flinke laag olijfolie in de koekenpan en schep 3 kleine bergjes van het knolselderijmengsel los van elkaar in de pan.
Druk ze met een spatel plat en bak ze aan beide kanten goudbruin.
Keer de koekjes voorzichtig.
Bak op deze manier in totaal 12 koekjes.

De knolselderijkoekjes kunt u van tevoren maken. Verwarm de knolselderijkoekjes nog even op in de oven.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top