1. Home
  2. Recepten
  3. Gehakt
  4. Indiaas gehakt in tulbandvorm

Indiaas gehakt in tulbandvorm

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2010

Ingrediënten 4 personen


250 gr rundergehakt
250 gr varkensgehakt
2 sneden brood ontkortst
1 ui
1 ei
peper en zout
1 plak ananas
2 abrikozen
1 kl spaans pepertje
1 eetl paparikapoeder
1 eetl kerriepoeder
1 mespuntje kummel
1 theel groene peperbessen
nootmuskaat


Verder heb je nodig


Leuke vorm, ik heb een tulbandvorm gebruikt maar je kunt natuurlijk willekeurig welke vorm gebruiken.


Indiaas gehakt in tulbandvorm
Indiaas gehakt in tulbandvorm

Een apart gekruid gehakt met een klein zoetje van ananas en abrikoos.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de ananas, abrikozen en het pepertje in kleine stukjes
Maak het gehakt aan met het ei, het brood, zout en peper naar smaak alle kruiden en de ananas en abrikozenstukjes.

Bereidingswijze

Doe het gehaktmengsel in de ingevette (tulband)vorm en bak het in de oven in ongeveer 40 minuten gaar

Serveertip

Serveer op een leuke schaal en snij er plakjes van.

Bron

Een beetje van Wina en een beetje van mezelf



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top