Carpaccio van ossenhaas
- Frans, Voorgerecht
- 0-10 min.
Ingrediënten
Benodigdheden: 200 gram carpaccio(ossenhaas)
1 kropje lollo rosso sla
2 eetlepel pijnboompitten
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel verse basilicum
alfalfa
Dressing
2 eetlepel olijfolie
1 eetlepel pesto
2 eetlepels rode wijn azijn
1 theelepel mosterd
½ eetlepel honing
peper
Bereidingswijze
Bereiding dressing:
Doe de olijfolie, de rode wijn azijn en de honing in een schaaltje en klop het goed door elkaar. Voeg de
mosterd de pesto toe en klop nog even goed door en maak het geheel af met wat peper naar smaak.
Bron
Serveertip
Garnering:
Verdeel de sla over de borden, drapeer de ossenhaas erover. Rooster de pijnboompitten in een droge
koekenpan. Verdeel de dressing over de ossenhaas verdeel de kappertjes en de pijnboompitten er over
koekenpan. Garneer het geheel met verse basilicum, en de alfalfa. Eet smakelijk.