pasta met zalm en spinazie
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Makkelijke pasta en heerlijk. Als je geen tijd hebt maar toch lekker wil eten.
Ingrediënten 3 recipe.people
300 gr. gerookte zalm in stukjes400 gr. verse spinazie
half zakje pijnboompitjes, geroosterd
eetlepel verse tijm
peper
3/4 bakje ricotta
klein bakje creme fraiche
250 gr. penne rigatta
parmezaanse kaas, geraspt.
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 800,24 kcal |
Koolhydraten | 64,95 g |
Eiwitten | 46,68 g |
Vetten | 37,81 g |
Benodigdheden
wokpanBereidingswijze
Doe de pasta in ruim kokend water en kook ze beetgaar.
6 minuten voordat de pasta klaar is:
Spinazie roerbakken tot het geslonken is, doe dan de ricotta, de creme fraiche, de tijm, de pijnboompitjes en wat peper erbij, de zalm als laatste toevoegen. Meng het door de pasta en serveer direct met de parmezaanse kaas apart.