pasta met zalm en spinazie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • pasta met zalm en spinazie

    Pasta met zalm en spinazie

    Pasta met zalm en spinazie

Makkelijke pasta en heerlijk. Als je geen tijd hebt maar toch lekker wil eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
300 gr. gerookte zalm in stukjes
400 gr. verse spinazie
half zakje pijnboompitjes, geroosterd
eetlepel verse tijm
peper
3/4 bakje ricotta
klein bakje creme fraiche
250 gr. penne rigatta
parmezaanse kaas, geraspt.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 800,24 kcal
Koolhydraten 64,95 g
Eiwitten 46,68 g
Vetten 37,81 g
Benodigdheden
wokpan

Bereidingswijze

Doe de pasta in ruim kokend water en kook ze beetgaar.
6 minuten voordat de pasta klaar is:
Spinazie roerbakken tot het geslonken is, doe dan de ricotta, de creme fraiche, de tijm, de pijnboompitjes en wat peper erbij, de zalm als laatste toevoegen. Meng het door de pasta en serveer direct met de parmezaanse kaas apart.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

dabbeljoe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten