1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Boerenkoolstamppot
  6. Boerenkoolstamppot met satesaus

Boerenkoolstamppot met satesaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2010

Ingrediënten 4 personen


=1 kg kruimige aardappelen,
=1,5 kg Boerenkool,diepvries]
=12 Ui,=1 el vloeibare marga-
rine=1 dl melk=200 gram
satesaus,=1 Unox Magere
rookworst.[275 gr]
=


Verder heb je nodig


Kookpannen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Perl en snipper de ui.Schil de aardappelen en snij ze in
stukken.

Bereidingswijze

1.Kook de aardappelen met
boerenkool en een beetje
zout in 20 min.gaar.
Volg voor de diepvries
boerenkool de aanwijzing
op de verpakking.
2.Bak de gesnipperde ui
aan in de margarine.
Bereid intussen de rook-
worst en de satesaus
volgens de aanwijzingen op
de verpakking.Giet de
aardappels en boerenkool
af en stamp ze fijn met de
melk,de ui en peper en
zout naar smaak.
3.Schep de stamppot op de
borden.Serveer
borden.Serveer de rookworst
en satesaus er apart bij.

Bron

©



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top