Groene truffels

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-11-2010
  • Groene truffels

    Groene truffels

    Groene truffels

Deel dit recept

Ingrediënten
100 g vlees van rivierkreeftjes (potje in eigen nat)
125 g roomkaas type Philadelphia
bieslook
50 g pistachenootjes
1 citroen
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pel de pistachenootjes en hak ze fijn in een blender

Hak de bieslook fijn (zon 2 à 3 soeplepels)

Vermeng de 2 gehakte ingrediënten in een potje

Bereidingswijze

Laat de rivierkreeftjes uitlekken en hak ze grof. Vermeng met de roomkaas en een flinke lepel bieslook. kruid met peper en voeg wat frisheid toe met enkele druppels citroensap (ev. wat zout naar smaak)
Maak bolletjes ter grootte van een truffel en wentel ze rondom rond in het pistache-bieslook mengsel. Laat opstijven in de koelkast.

Bron

website vergeten

Serveertip

Met een prikkertje, lekker, origineel en decoratief!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten