Ravioli met Honingtomaten®

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-11-2010
  • Ravioli met Honingtomaten®

    Ravioli met Honingtomaten®

    Ravioli met Honingtomaten®

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
10 Honingtomaten®, gesneden
1 pak Ravioli
150 g spinazie, gesneden in dunne linten
Handje basilicumblaadjes, gesneden in dunne linten
2 el balsamicoazijn
2 el geroosterde pijnboompitten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng een grote pan water aan de kook. Voeg daarna de ravioli toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer tussendoor ongeveer 2 keer in de pan. Bewaar een halve kop van het water van de pasta. Laat de pasta goed uitlekken en bewaar het daarna in een grote kom. Voeg daarna de Honingtomaten®, spinazie, basilicum, azijn en ...lees verder

Bron

http://www.honingtomaten.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten