Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

  • Banket
  • 10-20 min.
  • Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

  • Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

  • Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

  • Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

    Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

een heerlijke kwarktaart met de volle smaak van witte chocolade en frisse aardbeien

Deel dit recept

Ingrediënten
130 gram biscuitjes
65 gram boter, gesmolten
250 ml slagroom
250 gram roomkaas, op kamertemperatuur
250 gram mascarpone
65 gram suiker
1 tl vanille-aroma
500 gram witte chocolade, gesmolten
375 gram aardbeien, in plakjes
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 6695,52 kcal
Koolhydraten 489,32 g
Eiwitten 74,75 g
Vetten 488,19 g
Benodigdheden
springvorm (22 cm), mixer, keukenmachine of deegroller

Voorbereiding


Maak de biscuitjes fijn met een deegroller of keukenmachine. Voeg de gesmolten boter toe.
Bekleed een springvorm van 22cm met bakpapier en schep het mengsel erin. Druk stevig aan en zet in de koelkast.

Bereidingswijze

Klop de slagroom, roomkaas, mascarpone, suiker en vanille tot een glad mengsel. Voeg de gesmolten chocolade toe en klop weer door elkaar.
Schep dit mengsel op de biscuitbodem en laat ten minste 4 uur of liefst een nacht opstijven in de koelkast.
Schep vlak voor het serveren de aardbeien erover die je nog door honing heen kan scheppen en verdeel de aardbeien over de bovenkant van de taart.

Bron

van een vriendin

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

arvey avatar
arvey

Doorsturen

Home Recepten