1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Cake
  5. Chocolade cake
  6. Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

  •  , Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-2010

Ingrediënten


130 gram biscuitjes
65 gram boter, gesmolten
250 ml slagroom
250 gram roomkaas, op kamertemperatuur
250 gram mascarpone
65 gram suiker
1 tl vanille-aroma
500 gram witte chocolade, gesmolten
375 gram aardbeien, in plakjes


Verder heb je nodig


Springvorm (22 cm), mixer, keukenmachine of deegroller


Witte-chocoladecheesecake met aardbeien
Witte-chocoladecheesecake met aardbeien
witte-chocoladecheesecake
witte-chocoladecheesecake
Witte-chocoladecheesecake met aardbeien
Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

Een heerlijke kwarktaart met de volle smaak van witte chocolade en frisse aardbeien

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Maak de biscuitjes fijn met een deegroller of keukenmachine. Voeg de gesmolten boter toe.
Bekleed een springvorm van 22cm met bakpapier en schep het mengsel erin. Druk stevig aan en zet in de koelkast.

Bereidingswijze

Klop de slagroom, roomkaas, mascarpone, suiker en vanille tot een glad mengsel. Voeg de gesmolten chocolade toe en klop weer door elkaar.
Schep dit mengsel op de biscuitbodem en laat ten minste 4 uur of liefst een nacht opstijven in de koelkast.
Schep vlak voor het serveren de aardbeien erover die je nog door honing heen kan scheppen en verdeel de aardbeien over de bovenkant van de taart.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Van een vriendin



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arvey


Reacties (22)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arvey
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top