1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Eendenborst filet

Eendenborst filet

Door: rvanben

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-11-2010

Ingrediënten 2 personen


Eendenborst filet ± 300 gr.
Peper
Zout



Ontdek meer:

Voorbereiding

Eendenborst vel insnijden, peper en zout aanbrengen.

Bereidingswijze

Eendenborst bakken, eerst vel kant, in roomboter 2-3 minuten elke kant op hoog vuur hierna 2-3 minuten laag vuur (afhankelijk van dikte). Uit pan halen en in voorverwarmde oven van 40-45 graden plaatsen voor minstens 15 minuten zodat vlees kan ontspannen.

Serveertip

Aardappel puree.
Winterse groente.
Port saus.

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rvanben
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top