1. Home
  2. Recepten
  3. KERSTPUDDING

KERSTPUDDING

Door: hyndie

  •  , Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2010

Ingrediënten


8 plakken cake
voor 8 personen
4 eet l. rode jam
1 potje rode kersen op marasquin
1 blik ananas (circa 400 g)
¼ l slagroom
1 beker kwark (225 g)
4 eet l. suiker


KERSTPUDDING
KERSTPUDDING

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk vier van de plakken cake met de jam,
leg er de vier overige plakken
op en snijd de cake in blokjes.
Leg de blokjes cake onder in een glazen
puddingschaal.
Laat de kersen uitlekken en vang de marasquin op.
Bedruppel de cake met een deel van de marasquin.
Snijd de uitgelekte ananas in stukjes
en verdeel ze over de cake.
Verdeel er de uitgelekte kersen over. (Houd wat
ananas en een paar kersen achter voor de garnering).
Klop de slagroom bijna stijf met de suiker en de resterende marasquin.
Klop er de kwark door.
Schep de room op de vruchten.

Serveertip

Garneer voor het serveren met de achtergehouden ananas en kersen.

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hyndie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top