1. Home
  2. Recepten
  3. Tartaarsaus (koud)

Tartaarsaus (koud)

Door: Opasjoe

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-11-2010

Ingrediënten


Gebruik mijn basisrecept voor mayonaise ( 500 ml), 2 sjalotjes , 3 soeplepels kappertjes, 4 tal augurkjes, bosje peterselie


Verder heb je nodig


Goed mes, snijplank, vork


Lekker pittige tartaarsaus op basis van vers mayonaise

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak vooraf de mayonaise klaar.

Bereidingswijze

Snipper de sjalotjes, kappertjes, augurkjes en peterselie zeer fijn, voeg toe aan de mayonaise en meng goed maar voorzichtig door elkaar.

Serveertip

Heerlijk bij alles wat je maar kan bedenken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Opasjoe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top