Edward`s Spicy Shrimps

  • Aziatisch, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-11-2010
  • Edward`s  Spicy Shrimps

    Edward`s Spicy Shrimps

    Edward`s Spicy Shrimps

Dit snel en simpel te bereiden borrelhapje of voorgerecht verrast iedereen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Gambas: 4 a 5 per persoon.

200 ml cocosmelk

sambal oelek of een andere stevige smaakmaker als BBQ Sauce of Pataks Vindaloo.

Paar teentjes knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan

Voorbereiding

knoflook persen

garnalen pellen en schoonmaken

Bereidingswijze

Neem garnalen, gambas of medium. Ontdoe ze van schil en darmkanaaltjes.

Bak ze met 3 teentjes geperste knoflook redelijk gaar.

Voeg er Sambal Oelek aan toe. Spicy mag. Zelf doe ik 2 eetlepels minimaal.

En tenslotte een klein blikje cocosmelk (200ml).

Even een minuut of de smaken laten mengen en zachtjes inkoken.
Serveren met stokbrood, pita of een naan.

Probeer eens wat anders: haal bij de toko BBQ sauce met dried lizzard fish, of gebruik bij Naan een smaak van Pataks, bijvoorbeeld Vindaloo pasta. Very nice too!

Serveertip

Op een schaaltje met iets opstaande rand of een bakje.

Laatste reacties

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 04-11-2010

Het proberen waard.Bedankt voor je recept. Groetjes,Lut.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten