Amuse van geitenkaas gevuld met o.a. pompoenpitten

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-11-2010
  • Amuse van geitenkaas gevuld met o.a. pompoenpitten

    Amuse van geitenkaas gevuld met o.a. pompoenpitten

    Amuse van geitenkaas gevuld met o.a. pompoenpitten

Leuk voor een speciale gelegenheid dit te maken. Mooi op een lepel of vorkje. Een leuke tip is om de kaasballetjes op een blaadje wit- of roodlof te leggen.

Deel dit recept

Ingrediënten 16 personen
250 gram geitenkaas
4 el pompoenpitten
Klein bosje bieslook
1 sinaasappel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de pompoenpitten fijn en snipper de bieslook. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 eetlepel Orange schil af. Meng alles op een plat bord en maal er royaal peper over.
Draai 16 balletjes van de geitenkaas, zo grot als knikkers. Rol ze één voor één door het bieslookmengsel.

Ook lekker wentelen door bijvoorbeeld blokjes rode paprika of pistachnoten.

Bron

Tapas met een Hollandse twist

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten