1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt

Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-10-2010

Ingrediënten 2 personen


250 gr. portobellochampignon
150 gr. kippengehakt
0.5 eierdooier
2 teentjes knoflook, uitgeperst.
2 el. basilicum, verse, gehakte
Peper
Zout
Olie


Verder heb je nodig


Een stoompan met een mandje en een borsteltje.


Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt
Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Lekker met gestoofde aubergines. In plaats van Portobellochampignons kunnen ook grote kastanjechampignons genomen worden. Borstel de kastanjechampignons schoon. Hak de steeltjes fijn. Meng deze met het kippengehakt, de eidooier, knoflook, basilicum, peper en zout en vul de paddestoelen hiermee. Leg de gevulde kastanjechampignons in het mandje van de stoompan en stoom ze in circa 15 minuten gaar.

Bron

Aangepast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alleybassey


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alleybassey
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top