1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Parelhoen in chocoladesaus

Parelhoen in chocoladesaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 30-10-2010

Ingrediënten 4 personen


2 parelhoenen, 1/2 liter kippenbouillon, 200 gr. pure chocolade, zout en peper, olie



Ongebruikelijke combinatie, maar zeer aan te bevelen. Ook voor mensen die niet zo van wild houden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Parelhoenen schoonmaken, met zout en peper bestrooien, chocolade in stukjes hakken.
Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Parelhoenen in olie lekker bruin aanbraden. In ovenschaal doen en overgieten met kippenbouillon. 1 uur in oven laten braden. Parelhoenders uit de schaal halen an afgedekt bewaren. Bakvloeistoffen overgieten in steelpan en verwarmen. Chocolade erin oplossen. Eventueel binden met een beetje bloem. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

PArelhoenen op schaal leggen en overgieten met de saus. Lekker met zelfgemaakte appelmoes, zuur- of rode kool



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christel19


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christel19
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top