Bistinquettesalade

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-10-2010

Een lekkere, gemakkelijk te maken salade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Het wit en lichtgroen van een dunne prei; komkommer; klein blikje ananas; klein blikje mandarijnpartjes; paar draaien verse zwarte peper; mespuntje zout; 3 grote eetl mayonaise; 3 gemberbolletjes uit een potje
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de prei in ragfijne ringen. Schil de komkommer, halveer in de lengte, haal met een theelepel de zaadlijst eruit en snij de helften in kleine blokjes. Snij de ananas klein, halveer de mandarijnen. Hak de gember fijn.

Bereidingswijze

Meng alles door elkaar. Laat de smaken minstens 4 uur in de koelkast in elkaar trekken.

Bron

Restaurant Kraantje Lek, nabij Haarlem, in de 70-er jaren.

Serveertip

Past bij veel dingen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten