De allerlekkerste Babi pangang

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • De allerlekkerste Babi pangang

    De allerlekkerste Babi pangang

    De allerlekkerste Babi pangang

  • De allerlekkerste Babi pangang

    De allerlekkerste Babi pangang

    De allerlekkerste Babi pangang

  • De allerlekkerste Babi pangang

    De allerlekkerste Babi pangang

    De allerlekkerste Babi pangang

Deze babi pangang is in een handomdraai gemaakt met de kruiden die vrijwel altijd in je keuken te vinden zijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo hamlappen,
2 kleine blikjes tomatenpuree,
2 eetlepels ketchup,
3 eetlepels ketjap ,
2 eetlepels ketjap ,
2a3 theelepels sambal,
1/2 liter water,
1 pot atjar tjampoer,
1 kopje suiker,
maizena,
3 teentjes knoflook,
1 knijpje chilipasta , of een eetlepel sambal,
1 theelepel gemberpoeder,
zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 531,55 kcal
Koolhydraten 57,82 g
Eiwitten 58,17 g
Vetten 7,08 g
Benodigdheden
Braadpan

Bereidingswijze

Braad het vlees kort voor op hoog vuur, doe dan de tomatenpuree, ketchup, de rest van de ketjap, sambal, water, potje atjar tjampoer , en de suiker bij het vlees. Heerlijk laten sudderen tot het vlees gaar is. Op het laatst aangemaakte maizena toevoegen om de saus dikker te maken, zout naar smaak toevoegen. Super makkelijk en altijd een succes!!

Bron

Karin, mijn C1000 kassiëre

Serveertip

Heerlijk met rijst. stukjes ananas en kroepoek.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marijanrunhart avatar
marijanrunhart

Doorsturen

Home Recepten