Wrap met gerookte zalm en mierikswortelmayonaise
- Vis, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Zalmwraps gevuld met rucolasla, komkommer, ui en mierikswortelmayonaise.
Voorbereiding
Wraps uit de verpakking halen en in een koekenpan op laag vuur even warm laten worden. Snipper vervolgens de ui. Was de komkommer en snij deze met bv. een kaasschaaf in lange repen.
Bereidingswijze
Meng de mayonaise en breng op smaak met de mierikswortelpasta. Het mag wel iets pittiger smaken dan je zou willen, omdat het nog gecompenseerd wordt door de overige ingrediënten op de wrap.
Neem een wrap en smeer hierover een eetlepel van de mierikswortelmayo over uit. Neem wat plakken zalm en leg deze op de wrap en besprenkel dan de zalm met wat citroensap. Bestrooien met wat van de ui en leg hier vervolgens wat van de repen komkommer overheen. Eventueel op smaak brengen met wat zout en peper. Bedekken met rucolasla en dichtrollen maar!
Dit gerecht is lekker veelzijdig, je kan het eten tijdens de lunch, of met wat erbij is het ook prima geschikt als hoofdgerecht. In plakken gesneden doet ie het ook goed op feestjes.
Smakelijk eten.