1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Adobo knoflookmarinade

Adobo knoflookmarinade

  • Spaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-10-2010

Ingrediënten


2 bolletjes knoflook
1 bosje peterselie
1 tl gemalen zwarte peper
½ dl droge witte wijn


Verder heb je nodig


Vijzel


Om je Spaanse vakantieherinneringen op te halen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak alle teentjes knoflook schoon. Knip de peterselie fijn.

Bereidingswijze

Doe de knoflookteentjes in een vijzel en maal ze fijn. Voeg de peterselie en peper toe en maal nog even goed door. Voeg tot slot de wijn toe. Goed mengen.

Serveertip

Marinade voor (rund-) vlees

Bron

Giessenborch



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top