1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Quiche
  5. Witte vis quiche met belegen kaas

Witte vis quiche met belegen kaas

Door: deonart

  • Multi-cultureel,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-10-2010

Ingrediënten


3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden
500 ml melk
2 e boter
6 eieren, geklopt
300 g geraspt oude kaas
1 middel groot geraspt ui
1 t zout, of meer
1/2 t peper
600 g witte vis zoals kabeljauw of koolvis of tilapia, in Groentebouillon gepocheerd en erna in deze vocht afgekoeld en dan gevlokt met een vork, (of kruiden of groenten bouillon van een blokje)
bewaar vlokjes vis om taartjes boven op te garneren.


Witte vis quiche met belegen kaas

ingrediŽnten voor beslag

ingrediŽnten voor beslag
Witte vis quiche met belegen kaas

vis gepocheerd en in stukjes

vis gepocheerd en in stukjes
Witte vis quiche met belegen kaas

doen vis in quiche vormen

doen vis in quiche vormen
Witte vis quiche met belegen kaas

klaar

klaar
Witte vis quiche met belegen kaas

5 x quiche hapjes

5 x quiche hapjes

Maak pittig op smaak

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook melk, brood en boter samen en prak fijn.
2. Meng overige ingredi√ęnten goed erdoor.
3. Verdeel mengsel over kleine of grote taartvormen. Doen een paar vis vlokjes boven op de taart, half in beslag gedrukt.
4. Bak bij 180*C. tot gestold en goudbruin van kleur. (zo 30 min.)

Serveertip

Serveer warm

zien ook mijn recepten:
Mossel quiche met belegen kaas
Tonijn quiche met ansjovis
Rivierkreeftjes met roze zalm quiche
Gerookte makreel met sardines



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top