Indische kip

  • Indonesisch,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-10-2010
  • Indische kip

    Indische kip

    Indische kip

zooooooo lekker!!! zooo snel klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen

    2 uien,
    2 teentjes knoflook,
    2 kipfilets,
    100 ml water,
    2 eetlepels azijn,
    4 eetlepels tomatenketchup,
    4 eetlepels ketjap manis,
    6 eetlepels pindakaas,
    125 gram taugé,
    1 eetlepel basterdsuiker,
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 715,07 kcal
Koolhydraten 44,80 g
Eiwitten 46,76 g
Vetten 36,75 g
Benodigdheden
flinke braadpan of wok

Bereidingswijze


    Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kip bruin. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas 125 gram taugé en 1 eetlepel basterdsuiker toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen.

Bron

internet

Serveertip

Lekker met bijvoorbeeld nasi.

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 18-12-2010

Heel lekker en dan met een chineese tomatensoep vooraf dat wordt smullen. Groetjes, Margrit

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten