Aardappelpizza met feta, spinazie en raketsla
- Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Een beetje Italiaans, een beetje Grieks en een beetje Belgisch. Dat wordt smullen.
Ingrediënten 4 recipe.people
250 gr vastkokende aardappelen1 kant en klare pizzabodem
150 gr fetakaas
200 gr bladspinazie
50 gr raketsla
0.5 dl olijfolie
2 teentjes knoflook
2 eieren
Peper
Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de aardappelen in flinterdunne plakken en pers de knoflook. Neem de eieren en meng ze met de olijfolie en de knoflook. Stoof de spinazie in wat olijfolie en verdeel over de pizzabodem. Giet hierover het eimengsel en beleg met de aardappelplakjes. Kruid met peper en zout en kruimel hierover de fetakaas. Bak de pizza gedurende 20 minuten in de oven. Werk af met raketsla en serveer.
Bron
www.aardappel.be
Serveertip
Een leuk alternatief voor de feta is wat verse geitenkaas, overheerlijk!