Aardappelpizza met feta, spinazie en raketsla

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-10-2010
  • Aardappelpizza met feta, spinazie en raketsla

    Aardappelpizza met feta, spinazie en raketsla

    Aardappelpizza met feta, spinazie en raketsla

Een beetje Italiaans, een beetje Grieks en een beetje Belgisch. Dat wordt smullen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr vastkokende aardappelen
1 kant en klare pizzabodem
150 gr fetakaas
200 gr bladspinazie
50 gr raketsla
0.5 dl olijfolie
2 teentjes knoflook
2 eieren
Peper
Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de aardappelen in flinterdunne plakken en pers de knoflook. Neem de eieren en meng ze met de olijfolie en de knoflook. Stoof de spinazie in wat olijfolie en verdeel over de pizzabodem. Giet hierover het eimengsel en beleg met de aardappelplakjes. Kruid met peper en zout en kruimel hierover de fetakaas. Bak de pizza gedurende 20 minuten in de oven. Werk af met raketsla en serveer.

Bron

www.aardappel.be

Serveertip

Een leuk alternatief voor de feta is wat verse geitenkaas, overheerlijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten