1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Pasta met zalm en raapsteeltjes

Pasta met zalm en raapsteeltjes

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-10-2010

Ingrediënten 4 personen


350 g tagliatelle
200 ml slagroom
1 rode ui
200 g gerookte zalmreepjes
3 eetlepels kappertjes
1 bosje raapstelen
zout en peper naar smaak
citroensap en parten citroen



Pasta met zalm en raapsteeltjes
Pasta met zalm en raapsteeltjes
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook 350 g tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng in de pastapan 200 ml slagroom aan de kook.

Bereidingswijze

Voeg 1 rode ui in ragdunne reepjes, 200 g gerookte zalmreepjes, 3 eetlepels kappertjes toe. Schep eerst de tagliatelle met wat kookvocht en vervolgens 1 bosje raapstelen door de pasta. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.

Serveertip

Verdeel over 4 borden en garneer met parten citroen

Bron

Smaakmakend



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top