1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. KLEURIGE OVENRATATOUILLE MET VLEESREEPJES

KLEURIGE OVENRATATOUILLE MET VLEESREEPJES

Door: harry_bijl

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-10-2010

Ingrediënten 4 personen


=3 EL OLIJFOLIE=350 GRAM
VARKENSREEPJES NATUREL,
=1ZAK 3-KLEUREN PAPRIKA,
=IN STUKJES,=1 AUBERGINE IN
STUKJES,=4 VLEESTOMATEN IN
=STUKJES,=1 EL PROVENCAALSE
= KRUIDEN,= ZOUT, PEPER,
=75 GR.VERSE ROOMKAAS MET
= KRUIDEN,2 ZAKKEN VAN ELK
=450 GR.AARDAPPELSCHIJFJES,
=GROTE LAGE OVENSCHAAL
=[CA.2 LT INHOUD.


Verder heb je nodig


WOK
OVEN
OVENSCHOTEL


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

OVEN VOORVERWARMEN OP
200GR.C.

Bereidingswijze

1.In wok olie verhitten en
hierin vlees en stukjes
paprika 5 min.roerbakken.
Aubergine,tomaten,proven-
caalse kruiden, naar smaak
zout en peper toevoegen.
en 5 min.roerbakken.
2.Ratatouillemengsel in
ovenvaste schaal scheppen.
Roomkaas erover verdelen
Aardappelschijfjes [nog be-
vroren] er dakpaqnsgewijs
op leggen zodat alles goed
bedekt is.
3.Schaal in de oven zetten
en ratatouille in 25-30 m
bruin en gaar laten worden.
Ovenratatouille aan tafel
op de borden scheppen.

Serveertip

WIJNTIP; Closalis du Gard rouge Biologic.
Zuidoost Frankrijk.

Bron

Jumbo



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top