Belgische preparé.......(filet americain)

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-10-2010
  • Belgische preparé.......(filet americain)

    Belgische preparé.......(filet americain)

    Belgische preparé.......(filet americain)

Van een voormalige tandarts uit Bergen op Zoom (Paul Oosten) oorspronkelijk uit het Belgische dorpje Vinderhoute, veel lekkerder dan al die kant en klare ....

Deel dit recept

Ingrediënten
125 gram Biefstuk (fijn gemalen)
1 Sjalot (zeer fijn gesneden)
1 Augurk (zuur) idem zeer fijn gesneden
1 eetlepel Mayonaise
1 theelepel Mosterd
1 theelepel gekneusde, verse Peperbolletjes (groene)
1 theelepel Ketchup
enkele druppels Tabasco
enkele druppels Worcestersaus
Cayennepeper
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer
Mes

Bereidingswijze

Snijdt alles zo klein mogelijk (zie ingrediënten)
Meng augurk, sjalot, mayonaise, mosterd, ketchup, peperbolletjes, goed door de gemalen biefstuk en maak af met peper, zout, cayennepeper, tabasco en worcestersaus (goed mengen)

Bron

De Smaak van Wilbrink (Telegraaf)

Serveertip

Lekker op vers brood of toastje bij de borrel of enz..enz..

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten