1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Joegoslavische keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Joegoslavisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 05-10-2010

Ingrediënten 4 personen


1 pak Rijst,
ongv 5 Peentjes,
2 a 3 uien,
12 stuks kippenvleugels


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Diepe ovenschaal voor in de oven.
Oven 220 graden

Bereidingswijze

Doe in een diepe pan een scheut olie en braad de kippenvleugels aan, voeg daarna de in schijfjes gesneden peentjes aan toe en de in ringen gesneden uien bak dit alles samen voor een min of 5. voeg daarna de rijst toe aan de kippenvleugels en je peen en uien. roer dit alles door elkaar, voeg dit daarna in een diepe ovenschaal en voeg water toe tot dat alles onder water staan. doe dit daarna in de oven tot dat alle water verdampt is.

Serveertip

Als je een beetje van pittig houd dan kun je bij je pilaf een klein beetje sambal nemen

Bron

Van Schoonmoeder geleerd



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mookie1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mookie1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top