Venkelsalade

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-10-2010

Een erg lekkere combinatie: pittige olijven, Parmezaanse kaas en frisse groene appel met venkel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 4 kleine venkelknollen
* 2 groene appels, ongeschild
* 1-2 el. citroensap
* zout, peper
* 4 el. olijfolie
* 2 el. fijngesneden zwarte olijven
* 50-75 gr. geschaafde Parmezaansee kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de venkel en de appel in flinterdunne plakken.

Bereidingswijze

Meng de venkel en de appel. Roer een dressing van citroensap, zout, peper, olijfolie en olijven. Schep de dressing door het venkel-appelmengsel en garneer met kaas.

Bron

Libelle

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten