Amuse Eendenborst met kruidensalade

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2010
  • Amuse Eendenborst met kruidensalade

    Amuse Eendenborst met kruidensalade

    Amuse Eendenborst met kruidensalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Maak een kruidensalade van blaadjes koriander, reepjes basilicum en stukjes bieslook met enkele druppels geurige olijfolie en limoensap. Maak bergjes salade op grote lepels of een amuselepel. bestrijk plakjes gerookte eendenborst met verse pesto naar keuze (bijv rode-peperpesto) en leg ze opgevouwen op de salade
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
24 sept 2010 bij Hayley Anne

Bron

Allerhande kerst 2003 blz 22

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten