amuse-boeuf

  • Internationaal,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-05-1999

ossehaas in een cervelaat bakje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g ossehaas, 100 g gemixte groenten (tauge, kool, paprika, prei). 4 plakjes cervelaat. 1 spaanse peper, 1 ui, 50 g creme fraiche, sherry, olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De ossehaas in dobbelsteentjes snijden, de uien fijnsnijden, de spaanse peper fijnsnijden.
Marineer de cervelaat 15 min. in een mengsel van sherry en olijfolie.

Bereidingswijze

Maak van de ossehaas, uien, groenten, creme fraiche en een kleine hoeveelheid spaanse peper een stew en kook deze gaar.
Bak ondertussen de plakjes cervelaat (veiligheidshalve stuk voor stuk) in een hete pan tot ze een kommetje vormen.
Vul deze kommetjes met de stew.

Serveertip

Gebruik wat van de (roergebakken) groente als garnering (evt. in het marinade vocht als dressing).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten