GEHAKTBALLEN MET JUS

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • GEHAKTBALLEN MET JUS

    GEHAKTBALLEN MET JUS

    GEHAKTBALLEN MET JUS

  • GEHAKTBALLEN MET JUS

    GEHAKTBALLEN MET JUS

    GEHAKTBALLEN MET JUS

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 kg ongekruid, gemend of rundergehakt
2 t zout
1/2 t zwarte peper
1 t geroosterd korianderzaad en erna gemalen
1/4 t kruidnagel poeder
1/4 t droge tijm
1/4 t piment poeder
1/4 t nootmuskaat
1 e bruine azijn
boter voor bakken van gehaktballen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 395,46 kcal
Koolhydraten 0,53 g
Eiwitten 31,57 g
Vetten 29,60 g

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten door gehakt en draai er gehaktballen van.
2. Doen gehaktballen voor een uurtje in koelkast zodat alle smaken goed door elkaar trekken en de gehaktballen goed opstijven.
3. Bak gehaktballen tot krokant en door en door gaar en haal uit pan. Houd ze warm.
4. Maak van braadvet een Jus

Serveertip

Serveer jus over gehaktballen.
Lekker met patat en verse salade. Of met Aardappelpuree en Gekookte rode kool

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten