Kalfsrolletjes met champignons en ansjovis
- Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 18-09-2010
lekker hapje bij de borrel of als onderdeel van een tapasbuffet
Ingrediënten 4 personen
12 plakjes gebraden kalfsrollade12 kleine champignons of 6 grote maar dan gehalveerd
6 ansjovisfilets(gezouten, op olie)
1 eetlepel peterselie fijngehakt
1 teentje knoflook, uit de knijper
2 eetlepels olijfolie
1/2 dl medium sherry
prikkertjes
Bereidingswijze
Bak de champignons even bruin in een beetje olijfolie
Voeg de knoflook toe en breng op smaak met peper en zout
Blus af met de sherry
Haal de champignons uit het vocht en leg op ieder plakje rollade een champignon en een half ansjovisfileetje.
Rol dit op en zet vast met een prikkertje
Verwarm de rolletjes eventueel nog even in het vocht van de champignons
serveer met peterselie
Bron
Proef
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties