Kalfsrolletjes met champignons en ansjovis

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-09-2010

lekker hapje bij de borrel of als onderdeel van een tapasbuffet

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 plakjes gebraden kalfsrollade
12 kleine champignons of 6 grote maar dan gehalveerd
6 ansjovisfilets(gezouten, op olie)
1 eetlepel peterselie fijngehakt
1 teentje knoflook, uit de knijper
2 eetlepels olijfolie
1/2 dl medium sherry
prikkertjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de champignons even bruin in een beetje olijfolie
Voeg de knoflook toe en breng op smaak met peper en zout
Blus af met de sherry

Haal de champignons uit het vocht en leg op ieder plakje rollade een champignon en een half ansjovisfileetje.
Rol dit op en zet vast met een prikkertje
Verwarm de rolletjes eventueel nog even in het vocht van de champignons
serveer met peterselie

Bron

Proef

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten