Monchoutaart aardbeien

  • Nederlands, Banket
  • 60-120 min.
  • Monchoutaart aardbeien

    Monchoutaart aardbeien

    Monchoutaart aardbeien

Weekend verwenner

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
10 bastognekoeken
125 gram roomboter
200 gram monchou
250 ml slagroom
50 gram witte basterdsuiker
1 zakje klopvast
scheutje aardbeien limonadesiroop
1 blikje aardbeienvlaai slagroom voor toefjes
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 462,72 kcal
Koolhydraten 32,30 g
Eiwitten 3,96 g
Vetten 35,07 g
Benodigdheden
bakblik 20 cm
bakpapier
steelpan

Voorbereiding

Maak de bastognekoeken helemaal fijn. Smelt de boter in de pan en voeg de bastognekoeken toe. Meng goed. Doe dit in een met bakpapier bekleede springvorm zet dit voor ca. 1 uur in de koelkast.

Bereidingswijze

Haal de monchou op tijd uit de koelkast, zodat hij iets zachter wordt.
Klop de slagroom met de basterd suiker en klopvast stevig.
Meng de monchou met een scheutje limonadesiroop en 4 eetl slagroom. Meng vervolgens de geklopte slagroom door de monchou en probeer het mengsel zo luchtig mogelijk te houden.
Smeer dit over de bastognekoeken bodem. Laat weer even opstijven in de koelkast. Als laatste de aardbeienvlaai vulling er over.

Bron

druppels/ dinnys3

Serveertip

En serveer met wat toefjes slagroom.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

dinnys3 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten