1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Coquilles
  6. Coquilles met gembersaus

Coquilles met gembersaus

  • Aziatisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-09-2010

Ingrediënten 2 personen



  • 6 coquilles
  • 1 kleine bosui
  • 2 tn knoflook
  • 1/3 spaanse peper (zonder zaadjes)
  • 3 bolletjes stemgember
  • 1 tl goela djawa
  • 2 el soya light
  • 1 el mirin
  • sap van 1 limoen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


  • Snij de knoflook en peper heel fijn.
  • Snij de bosui in hele dunne ringen.
  • Snij de stemgember in kleine stukjes

Bereidingswijze

Fruit de knoflook, bosui en peper in een kleine beetje olie licht aan.
Voeg de soyasaus, stemgember, gula djawa en limoensap toe. Laat het even pruttelen. Voeg als het teveel indikt een eetlepel water toe.

Bak de coquilles in een klein beetje olie, 2-3 minuten per kant. Serveer met saus er over.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rhune


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rhune
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top