1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Scalopino romano

Scalopino romano

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-09-2010

Ingrediënten 4 personen


9ons varkensfilet ( in dunne plakjes.
2 ons geraspte belegen kaas.
verse knoflook
1 bosje peterselie.
3 ons slagers achterham.
1/2 l slagroom.
1 blokje bouillon



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven opwarmen 200gr. C

Bereidingswijze

Vlees met peper, zout en knoflook snel bakken.
Daarna invouwen ham, plakje vlees, kaas.
Dakpansgewijs in de ovenschaal.
kookvocht afblussen met slagroom en eventueel met bouillonblokje op smaak brengen.
Dit mengsel over het vlees gieten.
Ongeveer 6 min. in hete oven.
Garneren met peterselie

Serveertip

Met krokant gebakken aardappelschijfjes

Bron

Vriend



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Frans2010


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Frans2010
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top