1. Home
  2. Recepten
  3. Tabouleh, bulghursalade

Tabouleh, bulghursalade

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-09-2010

Ingrediënten 2 personen


100 a 125 gram voorgegaarde bulghur of couscous
1 flinke tomaat
Halve komkommer
½ puntpaprika
Kleine rode ui
Platte! peterselie
Munt
Koriander
Beetje gemalen komijn
Olijven
Zachte witte Turkse kaas

Dressing:
Olijfolie
Citroensap
Peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Bereid de bulghur of couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Maak ondertussen de groenten schoon en snij alles in kleine stukjes. Haal bij de tomaat en de komkommer ook de zaadjes eruit , als je dit erin laat zitten word het een erg nattig geheel.
Hak de kruiden fijn en maak een lichtzure dressing.
Doe alles bij elkaar in een kom, goed mengen en min. een uur in de koelkast zetten zodat de smaken goed in kunnen trekken.

Bron

Een oud recept een beetje opgeleukt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jdevijlder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jdevijlder
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top