quiche hawaii

  • Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-08-2010

een combinatie van zoet en zout maakt dit een prima gerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g kipfilet, 2 uien, 100 g spekjes, 1 banaan, 40 g geraspte kokos, 5 eieren, 125 cc slagroom, hartige taart bladen, 2 tenen knoflook, kerriepoeder, 4 ananasschijven
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 716,79 kcal
Koolhydraten 58,24 g
Eiwitten 36,13 g
Vetten 36,22 g

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 200C.
kip, banaan, ananas in stukjes snijden en uien snipperen

Bereidingswijze


  • spekjes krokant bakken, uien toevoegen en glazig laten worden.
  • spekjes en ui ui pan nemen.
  • in achtergebleven vet de in kerrie gemarineerde kipfiletstukjes bakken met de geperste knoflook.
  • pan van het vuur halen
    spekjes/ui mengsel, kipmengsel en de banaan , kokos en ananas bij elkaar doen.(los husselen, niet prakken, zodat je de zoet/zout ingredienten nog goed kunt onderscheiden)
  • bakblik bekleden met hartige taartbladen en vulling er indoen
  • eieren kloppen, mengen met slagroom en ei/slagroom mengsel over het gerecht schenken
  • 35-45 minuten in oven

Laatste reacties

henriette-w avatar
henriette-w 29-01-2017

Ik heb deze quiche gisteren gemaakt en het was een groot succes. Superlekker! Ik heb alleen een bladerdeeg bodem gebruikt en kaas er bovenop.

henriette-w avatar
henriette-w 28-01-2017

Geen kaas erover?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten